Diensten

cropped-favicon-ardwie.png
Bio-Based, Duurzaam onderhoud

De Bio-Based verf is volwassen geworden. Norway Coatings, RIGO, Copperant en KEIM verf kan u helpen om een verantwoorde keuze te maken voor uw schilderwerk. Investeren in deze waardevolle bio-based gecertificeerde verven leveren een evenwichtig rendement op voor uzelf en het milieu.

Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Buitenschilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbehandeling van de ondergrond teneinde de verflaag optimaal te laten beschermen. De beste producten en verfsystemen onderscheiden een vakkundig schilder. Kennis van materialen en producten leiden tot een langdurig perfect resultaat.

Kleuradvies

De sfeer in een ruimte of een omgeving wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren die u ziet. Door verandering van kleur kunt u die sfeer beïnvloeden. Bij welke kleur of kleurcombinatie iemand zich het prettigst voelt is een persoonlijke zaak. Wel roept iedere kleur een specifiek effect op. Wij kennen die effecten, wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en passen kleuren toe om de gewenste ambiance te creëren.

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Naast bedrukt papier (drukprocédés; flexodruk, diepdruk en zeefdruk) bestaat ook reliëfpapier, veloursbehang, glasvezelbehang (met verschillende texturen), PVC-behang, vinylbehang, materiaalbehang (grassen, sisal, kurk, zelfs metaal) en textielbehang. De verschillende soorten muurbehang vergen allen een eigen techniek.

Onderhoudsplan

Onderhoud is behoud. Als alles naar wens is, zult u hier zo lang mogelijk van willen genieten. Welke materialen en systemen u ook gebruikt, vroeg of laat zal er sprake zijn van onderhoud. Zeker als het buitenschilderwerk betreft: onder invloed van weer en wind is het verstandig regelmatig controles uit te voeren om bij eventuele onvolkomenheden zo snel mogelijk in te kunnen grijpen. Tenslotte is preventief onderhoud beter dan noodzakelijk, of erger, achterstallig onderhoud. Met een onderhoudsplan van Heuvelrug Schilderwerken krijgt u een inschatting van toekomstig uit te voeren onderhoud aan uw schilder- en behangwerk. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Uw huis of bedrijfspand is altijd optimaal onderhouden waardoor het zijn waarde en uitstraling behoudt.

Technisch advies

De ene verf is de andere niet. Mede door de continue technische ontwikkeling van beschikbare verven en aanverwante materialen is het kiezen van kleur alleen niet voldoende. Helemaal als u kiest voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Heuvelrug Schilderwerken staat voor kwaliteit en hecht daarom waarde aan het gebruik van de beste verfsystemen. Afhankelijk van de ondergrond, locatie etc. zal al dan niet in overleg met de leverancier een technisch advies worden opgemaakt. Een dergelijk advies omvat onder andere aanbevelingen voor het voorbehandelen van de ondergrond, alsook de hoeveelheid toe te passen product per oppervlakte en de te gebruiken materialen. Alles met het oog op het bereiken van een hoogwaardige afwerklaag.